Geni Kivennavalta

Kivennapa
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Kivennavan paikkakuntaprojekti

Projekti Kivennavan sukujen kantaisistä

Projektisivulta löytyy aika paljon 1600-1700 luvun perheitä, joissakin puunäkymän avaamalla nimisukua varsin laajasti, joissakin vain pari henkeä. Yhteistyössä voisimme luoda Geniin, tai johonkin muuhun verkkopuuhun laajan sukulaisuuksien verkon. Toiminta ilman maksua on täysin mahdollista, mutta jonkin verran työläämpää kuin maksavilla PRO-jäsenillä. Luomalla yhteistyökumppanien verkon muiden Kivennapaa tutkivien kanssa se onnistuu hyvin.

Sukupuun rakentaminen Geniin on helppoa. Liittyminen käy sivustolta Puunäytössä on henkilölaatikoita. Klikkaamalla niissä olevia nuolia ylös lisätään vanhemmat, sivulle puoliso tai sisarukset sekä alas lapset. Henkilöitä voi lisätä myös muualle, kuin omaan puuhunsa.

Tietojen haku on helpointa "Kivennavan sukujen kantaisiä" projektin linkeistä katsomalla niihin liittyviä puita. Ellei täältä löydy haettua on käytössä hakutoiminto "Etsi ihmiset". Mikäli haettu löytyy PRO-jäsen voi avata henkilösivun. Muut voivat avata sukulaistensa ja yhteistyökumppaniensa henkilösivut. Ellei henkilölehti aukea on käytössä kaksi takaporttia.

  • Haetun nimeä voi hakea Googlella tai muulla hakumoottorilla, jolloin sivu on avattavissa.
  • Toinen tapa on kirjoittaa viesti profiilin ylläpitäjälle. Klikataan "Etsi ihmiset" laatikon oikealta puolelta palikkaa (jossa useimmiten on 0). Seuraavaksi "Saapuneet viestit ja edelleen "Kirjoita uusi viesti". Kun viesti on lähetetty näet viestin yläpuolella linkin vastaanottajan henkilösivulle ja pääset katsomaan myös hänen lähisukulaistensa henkilölehtiä ja edelleen kuolleiden sukulaisensa puita. Voit myös pyytää hänet yhteistyökumppaniksesi klikkaamalla oikeasta yläkulmasta "Toiminnot" ja edelleen "Request to Collaborate". Jos pyyntö hyväksytään ovat hänen ylläpitämänsä henkilösivut puineen käytössäsi.

Jos tapaat kaksi henkilöprofiilia, jotka varmasti koskevat samaa henkilöä, ne voi yhdistää. Klikataan puunäytössä henkilolaatikon alareunassa "Lisää" ja edelleen "Siirrä tämä henkilö". Tällöin kopio henkilölaatikosta siirtyy näytön yläreunaan. Seuraavaksi avautaan toinen Geni näyttö ja siinä kaksoiskappaleen puu. Siirretty laatikko näkyy myös tässä puussa yläreunassa. Lopuksi raahataan hiirellä siirretty laatikko puussa olevan kaksoiskappaleensa päälle ja hyväksytään yhteys.

Harry Smeds toimii mielellään tukihenkilönä ja lupautuu yhteistyökumppaniksi kaikkien kivennapalaistaustaisten kanssa. Yhteydenotto sähköpostilla harrysme(at)gmail.com, tai Genin viestijärjestelmässä.SUVUN VARHAISIMMAT TIEDETYT ASUINPAIKAT

Ahjärvi

Haapala

Holttila

Ikola

Joutselkä

Kanala

Karvala

Kaukolempiälä

Kauksamo

Kekrola

Kivennapa (ja Pappilanmäki)

Korpikylä

Kotselkä

Kuokkala

Kurkela (ja Vanhakylä)

Liikola

Lipola

Miettilä

Pamppala

Pihlainen

Polviselkä

Puhtula

Raivola

Rantakylä (ja Kukonmäki)

Riihisyrjä

Räikylä

Saarenmaa

Seppälä

Siiranmäki

Sikiälä

Soppikylä

Suurselkä

Tammiselkä

Terijoki

Tiilinmaa

Tirttula


Vaittila

Vehmainen

Voipiala

Vuottaa

Ylentelä