Suvut kylittäin 1600-luvulla

Kivennapa
Loikkaa: valikkoon, hakuun

1600-luvun lähteissä sukunimissä ovat tilalliset. Tämän vuoksi hyvin harva suku esiintyy useammassa kylässä ja sukunimien määräkin on pienempi kuin seuraavina vuosisatoina. Sukunimen edessä oleva numero ilmaisee suvun kylien määrän ja kylät on lueteltu sukunimen jälkeen. Nimet ja kylät ovat samalla linkkejä tarkempiin tietoihin. Kylätiedoissa on lueteltu kunkin kylän sukunimet eri vuosisatoina ja sukunimen sivulla on kerrottu tarkempia tietoja suvun esiintymisestä Kivennavalla. Tosin sukunimet ovat vielä pääosin punaisella värillä, joka kertoo, ettei suvulle ole vielä perustettu omaa sivua.


1600-luvulla on useita sukunimiä, jotka eivät enää esiinny myöhemmin Kivennavalla. Vuosisata päättyi nälkäkatastrofiin, suuriin kuolonvuosiin ja seuraavan vuosisata alkoi isovihalla. Monet kylät autioituivat kokonaan.


Lempisen suku on tässä listauksessa yhdeksässä kylässä. Näyttää siis olleen parhaiten pitäjään juurtunut kivennapalaissuku ennen isovihaa. Myös suvut Susi, Iivonen ja Hämäläinen ovat keskeisiä. Näitä sukunimiä on seitsemässä kylässä. Muita keskeisiä sukuja on korostettu listauksessa kylämäärän paksunnetulla numerolla (8-5).

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W XYZ Ö

A

B

E

F

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Ö


Etusivu Kivennavan suvut 1700-luku 1800-luku Tarkastelua