Ero sivun ”Ahjärven talot 1939” versioiden välillä

Kivennapa
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 113: Rivi 113:
 
|}
 
|}
  
Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman ''Kivennapa kylästä kylään'' kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä ''Kivennavan Ahjärven kylä'' kirjassa taloja on kirjattu tämä sama lukumäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kirjojen välillä.   
+
Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman ''Kivennapa kylästä kylään'' kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä ''Kivennavan Ahjärven kylä'' kirjassa taloja on kirjattu tämä sama lukumäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kahden kirjan välillä. Tämä ero tietolähteissä kerrotaan kunkin talon kohdalla.   
  
  

Versio 3. helmikuuta 2020 kello 07.30

Talojen omistajat 1939. Talojen sijainnin voi tarkistaa VirtuaaliKivennavasta.


Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman Kivennapa kylästä kylään kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä Kivennavan Ahjärven kylä kirjassa taloja on kirjattu tämä sama lukumäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kahden kirjan välillä. Tämä ero tietolähteissä kerrotaan kunkin talon kohdalla.


Muut kylät Ahjärven pääsivu Ahjärven historiaa Ahjärven suvut