Ero sivun ”Ahjärven talot 1939” versioiden välillä

Kivennapa
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 113: Rivi 113:
 
|}
 
|}
  
Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman ''Kivennapa kylästä kylään'' kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä ''Kivennavan Ahjärven kylä'' kirjassa taloja on kirjattu tämä sama lukumäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kahden kirjan välillä. Tämä ero tietolähteissä kerrotaan kivennapawikissä kunkin talon kohdalla.
+
Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman ''Kivennapa kylästä kylään'' kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä ''Kivennavan Ahjärven kylä'' kirjassa on talot ja asukkaat esitelty ja kirjattu tämä sama talomäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kahden kirjan välillä. Tämä ero tietolähteissä kerrotaan kivennapawikissä kunkin talon kohdalla.
  
 
Kivennavan Ahjärven kylä tilaesittelystään:<br>
 
Kivennavan Ahjärven kylä tilaesittelystään:<br>

Versio 3. helmikuuta 2020 kello 08.33

Talojen omistajat 1939. Talojen sijainnin voi tarkistaa VirtuaaliKivennavasta.


Tämä luettelo on muodostettu Kivennapalaisten pitäjäseuran vuonna 1987 julkaiseman Kivennapa kylästä kylään kirjan pohjalta. Näin on menetelty muidenkin kylien kohdalla. Tuossa kirjassa ei taloja eikä asukkaita ole esitelty. Vuonna 2002 ilmestyneessä Kivennavan Ahjärven kylä kirjassa on talot ja asukkaat esitelty ja kirjattu tämä sama talomäärä 103. Talojen numeroinnissa ja omistajatiedoissa on eroavuuksia näiden kahden kirjan välillä. Tämä ero tietolähteissä kerrotaan kivennapawikissä kunkin talon kohdalla.

Kivennavan Ahjärven kylä tilaesittelystään:
"Tilaesittelyt ajoittuvat 1930-luvun tilanteeseen ja perustuvat osittain muistitietoon, joten niissä saattaa esiintyä tulkinnallisia epätarkkuuksia. Kirjatoimikunta pyrki tiedustelulomakkeen avulla saamaan tietoa kylän asukkaista. Myöskin Karjala-lehdessä ja internetin välityksellä pyydettiin ottamaan yhteyttä kirjan toimituskuntaan. Tietoja ei kaikilta osin saatu, joten kylän asukkaisen esittely on puutteellinen"

Kivennapawikin Ahjärven esittely ei perustu näihin kumpaankaan kirjaan, mutta taloesittelyissä on lainannut keskeisesti kyläkirjan tietoja, ei kuitenkaan kaikkia tietoja. Näitä tietoja voi wikissä myös täydentää. Jos jostain talosta haluaa tarkempaa tietoa kannattaa hankkia tuo Kivennavan Ahjärven kylästä kertova kirja.


Muut kylät Ahjärven pääsivu Ahjärven historiaa Ahjärven suvut